Kozijnen

Een goede binnendeur verdient een bijpassende omlijsting. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook qua uitstraling. U kunt bij Svedex kiezen uit drie verschillende bijpassende kozijnen:

Svedex Match stalen kozijn

Het Svedex Match stalen kozijn is dankzij het gepatenteerde klemsysteem eenvoudig en snel te monteren!

Lees meer
Svedex Agti houten montage kozijn

Dit kozijn heeft een grotere muuromvatting waardoor er voldoende stelmogelijkheden ontstaan, het is eenvoudig te monteren met behulp van pluggen en afstandsschroeven.

Lees meer
Svedex Comfort kozijn

Dit kozijn heeft een luxe, warme uitstraling door zijn speciale detaillering en Svedex SuperlakĀ® afwerking. Een strak en hedendaags alternatief op de traditionele stalen kozijnen.

Lees meer

De ultieme combinatie; deur & kozijn

Elke Svedex stijldeur heeft een andere uitstraling. En dat kunt u bij elke deur weer combineren met het kozijn van uw voorkeur. Of het nu gaat om een dichte Superlak® deur, een fraaie lijndeur of een uitgesproken glasdeur. U kunt deze combineren met een stalen kozijn, een gefolieerd kozijn of een houten kozijn. Binnen deze drie soorten heeft u ook weer keus uit allerlei uitvoeringen. 

Kortom: Svedex biedt u vele deur/kozijncombinaties.

Het resultaat: deur en kozijn vormen één harmonisch geheel met uw interieur. Precies zoals u dat wilt. In Nederland heeft Svedex het grootste assortiment afgelakte stijldeuren met bijpassende binnendeurkozijnen. Vraag bij een Svedex verkooppunt naar de mogelijkheden en laat u inspireren!