Ruimtewinst op z'n mooist

De Svedex schuifdeursystemen in de wand zorgen voor praktische ruimtewinst. De schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan draaiende deuren. Svedex schuifdeursystemen in de wand zijn verkrijgbaar in enkeldeur- of dubbeldeursuitvoering. Ze kenmerken zich door het stijlvolle uiterlijk en het technisch perfecte functioneren, ook bij intensief gebruik.

Svedex Match Extra in de wand

Het Svedex Match Extra schuifdeursysteem in de wand is uitermate geschikt voor intensief gebruik voor uiteenlopende woonsituaties. Het stabiele systeem heeft een hoogwaardig railsysteem waardoor de deur(en) licht en soepel te bedienen is (zijn). Het is standaard voorzien van nisversteviging (1set) en een RVS sluitplaat.

Svedex Motion in de wand

Het Svedex Motion schuifdeursysteem in de wand is geschikt voor woonzorg accommodaties en voor woningprojecten waarbij het systeem intensief wordt gebruikt en tegen een stootje moet kunnen. Het robuuste hoogwaardig afgewerkte kozijn is krasvast en stootbestendig en standaard voorzien van nisversteviging (1set).

Svedex Motion Extra in de wand

Het Svedex Motion Extra schuifdeursysteem in de wand combineert maximale doorgang met optimale stabiliteit. Het zeer complete systeem is geschikt voor nagenoeg alle standaard deurmaten. Het is standaard voorzien van extra nisversteviging (3 sets) en borstelafdichting aan beide zijden van de dagopening en het kan optioneel worden voorzien van houten afwerklijsten. Het hoogwaardig afgewerkte kozijn is bovendien krasvast en stootbestendig en standaard uitgevoerd met RVS sluitplaat.