Altijd passende ruimtewinst

De Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie zonder bouwkundige aanpassing. De schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan draaiende deuren en zorgen voor ruimtewinst in iedere ruimte. Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn verkrijgbaar in enkeldeur- of dubbeldeursuitvoering. Ze kenmerken zich door het strakke of speelse uiterlijk en de eenvoudige montage.

Svedex Match voor de wand

Svedex Match voor de wand is het basis schuifdeursysteem in ons programma. Het systeem is uitstekend geschikt voor woningen die niet hoeven te voldoen aan speciale (woonzorg) eisen. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren dankzij een uniek klemsysteem met blinde bevestiging. Met Svedex Match voor de wand kiest u voor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Svedex Motion voor de wand

Het Svedex Motion schuifdeursysteem voor de wand is geschikt voor woonzorg accommodaties en voor woningprojecten waarbij het systeem intensief wordt gebruikt en tegen een stootje moet kunnen. Het robuuste en hoogwaardig afgewerkte kozijn is krasvast en stootbestendig. Bovendien is het voorzien van een RVS sluitplaat en borstelafdichting aan beide zijden van de dagopening voor continue soepel en stabiel functioneren.

Svedex Move 2 voor de wand

Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem voor de wand is meer dan alleen een praktische oplossing om ruimte te winnen. Het systeem is geschikt voor bestaande woningen. Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem kenmerkt zich door optimale functionaliteit met een strak design. In een rail van geanodiseerd aluminium zijn de loopwagens verborgen.

Svedex Move 3 voor de wand

Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem voor de wand is geschikt voor bestaande woningen. Alle Svedex met Superlak® afgelakte lijn-, glas- of paneeldeuren kunnen worden gecombineerd met dit systeem. Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem heeft als blikvanger een zichtbaar RVS rolsysteem.