• Praktisch én stijlvol
  • Diverse soorten schuifdeursystemen
  • Bijpassend schuifdeurbeslag


Schuifdeursystemen voor de wand


Schuifdeuren met passende ruimtewinst

De Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie zonder bouwkundige aanpassing. De schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan draaiende deuren en zorgen voor ruimtewinst in iedere ruimte. Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn verkrijgbaar in enkeldeur- of dubbeldeursuitvoering. Ze kenmerken zich door het strakke of speelse uiterlijk en de eenvoudige montage.

Schuifdeursysteem Svedex Match

Svedex Match voor de wand is het basis schuifdeursysteem in ons programma. Het systeem is uitstekend geschikt voor woningen die niet hoeven te voldoen aan speciale (woonzorg) eisen. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren dankzij een uniek klemsysteem met blinde bevestiging. Met Svedex Match voor de wand kiest u voor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Schuifdeursysteem Svedex Motion

Het Svedex Motion schuifdeursysteem voor de wand is geschikt voor woonzorg accommodaties en voor woningprojecten waarbij het systeem intensief wordt gebruikt en tegen een stootje moet kunnen. Het robuuste en hoogwaardig afgewerkte kozijn is krasvast en stootbestendig. Bovendien is het voorzien van een RVS sluitplaat en borstelafdichting aan beide zijden van de dagopening voor continue soepel en stabiel functioneren.

Schuifdeursysteem Svedex Move 2

Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem voor de wand is meer dan alleen een praktische oplossing om ruimte te winnen. Het systeem is geschikt voor bestaande woningen. Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem kenmerkt zich door optimale functionaliteit met een strak design. In een rail van geanodiseerd aluminium zijn de loopwagens verborgen.

Schuifdeursysteem Svedex Move 3

Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem voor de wand is geschikt voor bestaande woningen. Alle Svedex met Superlak® afgelakte lijn-, glas- of paneeldeuren kunnen worden gecombineerd met dit systeem. Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem heeft als blikvanger een zichtbaar RVS rolsysteem.

 

 

Schuifdeursysteem Svedex Move 4

Het schuifdeursysteem Svedex Move 4 is een eyecatcher in uw woning. Dankzij dit zwarte schuifdeursysteem combineert u functionaliteit met een moderne industriële uitstraling. Durf een statement te maken en kies voor de Svedex Move 4. 

 

Schuifdeursysteem Svedex Move 5

Het zwarte schuifdeursysteem Svedex Move 5 past in elk interieur en geeft de ruimte aan een hedendaagse look met een stoer tintje. Dit systeem heeft een stijlvol zwart rolsysteem en is daardoor te prachtig te combineren met de deurenserie Front met zwarte glaslatten.