Svedex Black (on) Friday

Svedex organiseert een unieke actie. Op Black Friday, vrijdag 23 november en op zaterdag 24 november, kunnen klanten met 40% korting (op de bruto adviesprijs) deurpakketten aanschaffen. Klikt u hier voor een prijstabel van alle geselecteerde pakketten die binnen de Black (on) Friday actie vallen. U ontvangt van ons diverse offline middelen om deze actie in uw shop of winkel te kunnen promoten. Ook online stellen wij diverse zaken tot uw beschikking. Op deze pagina vindt u allerlei materiaal die u kunt gebruiken om ook in uw online uitingen de unieke Svedex Black (on) Friday actie te kunnen verwerken.

De actie is opgedeeld in vier verschillende fases. In de eerste fase gaat het vooral om nieuwsgierigheid creëren bij de doelgroep, maar wordt de actie inhoudelijk nog niet prijs gegeven. De tweede fase draait om bekendmaking van de inhoud van de actie. Daarna volgt fase drie die gericht is op het aftellen naar Black Friday, 23 november. De laatste fase is de actieperiode zelf, vrijdag 23 en zaterdag 24 november. In elke fase stellen wij u ander materiaal ter beschikking, zodat uw uitingen in lijn zijn met onze eigen (online) activiteiten. Op deze manier versterken we elkaar en creëren we herkenning bij de consument. Voor de start van elke fase ontvangt u per mail een herinnering dat u op deze pagina nieuw materiaal kunt downloaden. 

Heeft u vragen over de beelden van de Black Friday actie? Dan kunt u contact opnemen met onze Marketing afdeling via marketing@svedex.nl.

Algemene actie beelden

Hier vindt u alle algemene beelden mbt de Black (on) Friday actie zoals het campagne beeldmerk. Vanaf 5 november 2018 kunt u deze beelden gebruiken.

Beeldmateriaal - Fase 1

Hieronder vindt u het Black (on) Friday beeldmateriaal dat wij u ter beschikking stellen voor fase 1 dat geschikt is voor diverse (online) kanalen. Fase 1 loopt van 5 november 2018 t/m 11 november 2018. Vanaf deze datum kunt u ook communiceren over deze actie (zonder de actie al inhoudelijk bekend te maken).

Black Friday Teaserfilm

Voor fase 1 binnen de Black Friday campagne hebben we een teaser ontwikkeld. Deze video kunt u vanaf maandag 5 november delen op sociale media en of op uw website plaatsen. Klik hiernaast op de video, vervolgens vindt u in de rechter bovenhoek de mogelijkheid deze video te delen.

Beeldmateriaal - Fase 2

Hieronder vindt u het Black (on) Friday beeldmateriaal dat wij u ter beschikking stellen voor fase 2 dat geschikt is voor diverse (online) kanalen. Fase 2 loopt van 12 november 2018 t/m 18 november 2018. Vanaf deze datum kunt u ook communiceren over de inhoud van actie (40% korting en de deurpakketten).

Black Friday Promovideo

Voor fase 2 binnen de Black Friday campagne hebben we een promovideo ontwikkeld. Deze video kunt u vanaf maandag 12 november delen op sociale media en of op uw website plaatsen. Klik hiernaast op de video, vervolgens vindt u in de rechter bovenhoek de mogelijkheid deze video te delen.

 

 

Beeldmateriaal - Fase 3

Hieronder vindt u het Black (on) Friday beeldmateriaal dat wij u ter beschikking stellen voor fase 3 dat geschikt is voor diverse (online) kanalen. Fase 3 loopt van 19 november 2018 t/m 22 november 2018 en is bedoeld als aftellen naar Black Friday.

Beeldmateriaal - Fase 4

Hieronder vindt u het Black (on) Friday beeldmateriaal dat wij u ter beschikking stellen voor fase 4 dat geschikt is voor diverse (online) kanalen. Fase 4 zijn de actiedagen 23 (Black Friday) en 24 november 2018.