Interieurtrend: Candy crush

Pastellen zijn de smaakmakers

Durf met kleur en mix pastel met fel. In een modern huis met een frisse witte basis krijgen deze candy kleuren de vrije hand. De sfeer wordt vrolijk en warm in combinatie met lichte houtsoorten. Speel met grafische patronen waarbij strepen, stippen en de 'trapvorm' overal opduiken.

Stylingtip: Laat het grafische lijnenspel óók op de binnendeur terugkomen. Kies een Svedex lijndeur of Svedex paneeldeur in combinatie met een Svedex binnendeur met glas voor meer variatie in het decor.

 

Foto: Lijndeur AL14 uit de collectie van Svedex.nl, dressoir Marius van hartodesign.fr, behang Agatha uit de Wes Anderson collectie muralswallpaper.com, interieur 'SS19 servies: Gallery Ceramics van hkliving.nl, stoel van fest.amsterdam.nl

 

Luxe detail

De Svedex Enzi heeft een groots effect op de sfeer. De classy look van deze deurklink gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en ebbehout, maakt je stijldeur van nu!

Stylingtip: Bij deze Candy Crush sfeer creëer je met witte Svedex binnendeuren en zwarte accenten de perfecte balans. Een zwarte deurklink op een Svedex binnendeur 'werkt' als een luxe sieraad in huis.

Foto: Paneeldeur CA17 uit de collectie van Svedex.nl, hanglamp Pusione van reallynicethings.es, stoel Ahm van pleasewaittobeseated.dk, deurklink Svedex Enzi uit de collectie van Svedex.nl, cilindervormig kastje Componibili van kartell.com, tapijt The One van Studio Proba cc-tapis.com.

Stylingtip: Witte Svedex stijldeuren en metallic accenten in goud, zilver en brons in het interieur, neutraliseren de zachte pastellen voor een rijke uitstraling.

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher