Interieurtrend: Industrieel & Botanisch

Industrieel wonen

Mix de industriële woonstijl met botanische kleuren, accessoires en natuurlijke materialen. Het interieur van nu heeft meer dan ooit een doorleefde en stoere uitstraling. De sfeer is informeel met steeds meer het ‘buitengevoel’ door de toepassing van gevlochten objecten, behang met de look van een stenen buitenmuur en een verzameling tropische planten. Ook de bruin leren bank maakt een snelle comeback. Maak een groot industrieel statement in de zit- of slaapkamer met het schuifdeurensysteem Move 5 van Svedex. Het zwarte schuifdeursysteem in combinatie met witte afgelakte Svedex stijldeuren met zwarte glaslatten hebben een dynamisch effect op de sfeer; grafisch en krachtig!

Stylingtip: Groen is een goede basiskleur en verveelt niet snel omdat we het in de natuur ook dagelijks ervaren. Het is natuurlijk, net als de kleuren van zand, klei en steen (naturel tinten). Voor nog meer sfeerbeleving combineer je groen met stoer leer, hout en keramiek. Vetplanten winnen aan populariteit. Ze zijn makkelijk in onderhoud, kunnen lang zonder water en verrijken het natuurlijke karakter van het interieur. 

 

Foto: sfeerbeeld Bodilson.nl, Green House van karwei.nl, bodilson.nl, plankendrager van pb14.nl, sfeerbeeld, Svedex schuifdeursysteem Move 5 uit de collectie van Svedex.nl

 

Schuifdeuren als ruimteverdeler

Voor het creëren van een ruimtelijk gevoel is het wegbreken van een muur de perfecte oplossing. Door het plaatsen van schuifdeuren als ruimteverdeler heb je toch de mogelijkheid om twee ruimtes separaat in te richten met behoud van zoveel mogelijk daglicht. In de deurserie Front van Svedex kun je kiezen voor glasdeuren met zwarte glaslatten. Je totale interieur krijgt zo een architectonische uitstraling. Versterk het nomadische gevoel met een verzameling van kleden, plaids en kussens die je makkelijk kunt verplaatsen en hergebruiken in een andere kamer.

Foto: sfeerbeeld bythornam.com, sfeerbeeld designsponge.com

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher