Interieurtrend: Sportief wonen met rood

Signaalkleur als oppepper

In een modern interieur met veel wit en grijs in de basis geef je met de trendkleur rood de sfeer een sportieve én kunstzinnige oppepper. Net als in abstracte kunst speel je met een paar rode en felblauwe minimalistische elementen in de ruimte zoals een wandkastje of bijzettafel. Accessoires hebben archetypische vormen en de stijldeuren grafische lijnen als profiel.

Stylingtip: Kijk naar je interieur als een kunstgalerie. De witte basis krijgt dynamiek met een bijzondere stof of kussen met geometrische dessin zoals een streep, cirkel of blokpatroon.

 

Foto: Paneeldeur CE05 uit de collectie van svedex.nl, behang van jupiter10.com, wandkastje montanafurniture.com, behang walls by Patel II van Patel Studio architects-paper.com, mokken van plty.dk, bijzettafel montanafurniture.com.

 

RVS of zwart

Maak je binnendeur persoonlijk met een deurklink die past bij jouw smaak. Kies uit geborsteld mat RVS (ingetogen chic), glanzend gepolijst RVS (glamour chic) of stoer zwart.

Stylingtip: Ruimte is luxe. Kamerhoge ramen en extra hoge binnendeuren maken je interieur rijker. Stijldeuren van Svedex zijn er ook in afwijkende formaten en exclusieve modelleringen voor een kunstzinnig effect.

Foto: Lijndeur MD02 uit de collectie van svedex.nl, deurklink Svedex Blix en deurklink Svedex Voque uit de collectie van svedex.nl, bijzettafel ISO-A petitefriture.com, kussen Line - Multi-Mint normann-copenhagen.com, wandelement Simetria van Studio Besau Marguerre schoenbuch.com, plaid dittohouse.com.

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher