Interieurtrend: Zandstorm

Outdoor gevoel met zand, steen en klei

Open je deur voor zachte naturellen in huis en natuurlijke materialen die een beetje gebleekt lijken door de zon. Alsof er een warme woestijnwind door dit interieur is gegaan. De sfeer is modern-landelijk en 'verweerd' op een zachte en subtiele manier. Combineer organische vormen in hout, klei en terracotta steen met grafische patronen in zwart of wit.

Stylingtip: Doorbreek de organische lijnen en natuurlijke kleuren met een binnendeur van glas met zwarte glaslatten voor een stoer én stijlvol accent in huis. Laat wat zwarte accessoires terugkomen voor coördinatie en meer sfeer.

 

Foto: Paneeldeur CA06 uit de collectie van Svedex.nl, collectie Slow van tinekhome.com, bedframe Focus uit de Balance collectie van swisssense.nl, interieur workshop coffee table lifestyle van muuto.dk, dressoir Bastone van poiat.com, daybed Walnut Crescent Lounge van vonnegutkraft.com.

 

Zwarte deurklink als perfecte accessoire

De Svedex Live kenmerkt zich door een vloeiend ontwerp. Daarnaast is deze uitgevoerd in een zwarte poedercoat wat deze deurklink de perfecte accessoire maakt in deze trend.

Stylingtip: Decoreer de wanden in één ruimte met zand, steen en klei kleuren. Kies hierbij een kwalitatieve en matte muurverf met extra veel kleurpigment voor de perfecte ambachtelijke optiek. 

Foto: Binndendeur met glas met zwarte glaslatten FR515 uit de collectie van Svedex.nl, daybed Walnut Crescent Lounge van vonnegutkraft.com, deurklink Svedex Live uit de collectie van Svedex.nl, lamp Terra uit de collectie van Lauren van Driessche serax.com, tafeltje Chariot uit de collectie van By-Boo hoogenboezem.nl, tapijt Plasterworks van David / Nicolas cc-tapis.com.

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher