Interieurtrend: Zwarte woonaccenten

Creatief met zwart

Is het je al opgevallen dat zwarte accenten steeds vaker worden toegepast in de nieuwste woonstijlen? Zwarte kranen, zwarte armaturen, zwarte raamkozijnen en zwarte grafische dessins verwerkt in kleden, behang en deuren zijn een paar voorbeelden. Het is dé nieuwste trend op interieurgebied en een kleine moeite om in huis te halen. Vervang bijvoorbeeld het garnituur op de deuren in huis. Met een zwarte deurklink is het meteen anders binnenkomen. Hou je van modern en wil je nóg een stapje verder gaan; combineer de zwarte details dan met de trendkleur roze. De witte of naturellen basis in huis - waar de meeste mensen voor kiezen - geef je zo een eenvoudige modische draai die je elk seizoen kunt wisselen. Door creatief met zwart te zijn, blijft je interieur up-to-date.

 Foto: sfeerbeeld via thepicta.com, pinterest.nl, kussens via vanmariel.nl, sfeerbeeld via mydomaine.com, sfeerbeeld met de Front deuren met zwarte glaslatten van svedex.nl

 

Welness in de badkamer

De wellness trend is van grote invloed op het interieur. We brengen bijvoorbeeld steeds meer tijd door in de badkamer. Deze ruimte wordt groter, mooier en de sfeer nodigt uit om langer in te verblijven. Maar hoe creëer je meer sfeer? Door aan de basis – die meestal wit is - een trendkleur toe te voegen én te spelen met zwarte lijnen en accenten. Dit geeft de badkamer een hedendaagse look & feel.

Stylingtip: In de moderne badkamer is er aandacht voor alle details. Vergroot het gevoel van wellness met de musthaves voor 2018 in de badkamer:  een grote ronde spiegel, zwarte wandhaken, een zwarte designkraan en zwarte deurklink, hippe handdoeken en mooi vormgegeven zeep(flessen). Zo verrijk je de sfeer en luxe in de badkamer.

Foto: Sfeerbeeld victorialing.com, badkamer crosby-studios.com

 

Zwart accent past overal

Het is de meest effectieve en makkelijke interieurtip van 2018 maar het werkt héél goed: Doe iets met zwart en doe het subtiel! Geen hele zwarte deur maar een zwart glaslat op een witte glasdeur heeft een grootser effect in het interieur. Kijk even naar de nieuwe deurencollectie Front voor inspiratie. Of haal je deurbeslag van je bestaande deur en vervang het door een zwarte deurklink. De nieuwe Svedex klinken Live, Lounge en Vogue zijn alle drie zwart maar hebben elk een andere vorm. Zo kun je de deurklink kiezen die precies past bij je persoonlijke woonstijl.

Foto: Front FR509 met zwarte glaslatten van svedex.nl, pinterest.nl, deurklinken (van boven naar beneden) Live, Lounge en Vogue van svedex.nl

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher