Svedex Superlak®

De mooie stijldeuren van Svedex worden afgelakt met Svedex Superlak®. Svedex Superlak® is een ongekend duurzame lak en van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is. Door een uniek lakproces worden de deuren super strak voor u afgelakt. De ongekend harde laklaag biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Dé garantie dat u jarenlang plezier hebt van een Svedex stijldeur.

Zekerheid van duurzaamheid

Er is geen andere lak die zoveel kwaliteit in huis heeft. Superlak® is letterlijk de basis tot meer en is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dus nooit. Het is bovendien een ongekend duurzame lak waarop krassen en vlekken geen vat krijgen. Door een energievriendelijke manier van lakken met een oplosmiddelvrije lak, vindt er sinds jaar en dag geen uitstoot plaats van oplosmiddelen. Zo combineren we design en milieuvriendelijkheid op een verantwoorde manier en zijn er trots op dat we daarin slagen!


Een leefbare wereld

Het aflakken met Superlak® is energievriendelijk, dus milieuvriendelijk. Al meer dan 35 jaar maakt Svedex gebruik van een uniek lakproces. Door snelle uitharding van de laklaag verbruikt deze manier van lakken minder energie en vindt daarbij sinds jaar en dag geen uitstoot van oplosmiddelen plaats.


Voordelen op een rij:

  • Ongevoelig voor zonlicht
  • Zeer duurzaam
  • Uitermate slijt- en krasvast
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Kleuren

Svedex Superlak® is verkrijgbaar in drie kleuren:

  • Alpine Wit bij benadering RAL 9010
  • Extra Wit bij benadering NCS S 0300- N
  • Warm wit bij benadering RAL 9001

Garantie

De term 'Superlak' wordt niet voor niets gebruikt. Er is namelijk geen andere lak die zo veel kwaliteit biedt als de Superlak van Svedex. Svedex Superlak is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dan ook nooit. Het is bovendien een ongekend duurzame lak, waarop krassen en vlekken geen enkele vat krijgen. Daarom kent de Superlak-laag een garantie van 10 jaar op de duurzaamheid van de laklaag en de aantasting van de laklaag door gebruik.