Deurklinken


Deurkrukken maken een binnendeur echt af

Een Svedex afgelakte stijldeur verdient een deurklink in stijl. Naast het functionele aspect, zet u met de juiste deurklink smaakvol de puntjes op de i. De Svedex collectie biedt ruime keuze uit deurgrepen van tijdloos, modern tot licht klassiek van karakter, voor uw binnendeur of schuifdeur.

Deurklinken

Omdat smaken verschillen biedt Svedex een uitgebreid programma deurklinken, in geborsteld mat RVS, glanzend gepolijst RVS of zwart. U heeft ruime keuze uit designs; gevormd voor functionaliteit en geliefd om zijn uiterlijk.

Langschilden

Met het Svedex langschildklink maakt uw deur een stijlvolle indruk. Dit type deurklink past zowel bij een modern als klassiek interieur. Het strakke rechthoekig schild heeft een rond of vierkant gevormde klink. Uitgevoerd in geborsteld mat RVS of glanzend gepolijst RVS. De keuze is aan u!

Schuifdeuren

Voor deuren die een statement zijn in uw woning, hoort garnituur dat voor zich spreekt. Svedex schuifdeurgrepen of -kommen sluiten naadloos aan bij het bijzondere design van uw Svedex stijldeur. Vervaardigd uit prachtig geborsteld mat RVS of geanodiseerd zwart dat bestand is tegen huidcontact.