Svedex lijndeuren, een veelheid aan mogelijkheden

Het landschap van binnendeuren is continu in beweging en aan veranderingen onderhevig. De standaard witte vlakke deur wordt steeds vaker vervangen door prachtige lijndeuren. En zeg nu zelf? Zo’n stijlvolle lijndeur spreekt toch ook veel meer dan zo’n standaard vlakke deur.

Svedex staat bekend om haar ongelooflijke hoeveelheid variaties en dit geldt uiteraard ook voor onze lijndeuren. Svedex is dé expert in binnendeuren en is altijd op zoek naar nieuwe perspectieven in lijndeuren. Brede en smalle lijnprofielen combineren in één deurdesign? Bij Svedex is het mogelijk! Opmerkelijk deurdesigns waarbij iedere vorm van symmetrie ontbreekt onmogelijk? Bij Svedex niet, we brengen graag Nederlandse originaliteit in huis. Deuren met dubbele lijnen? Dat is voor Svedex geen probleem! We hebben zelfs twee varianten; de LIN02 met een dubbele ronde lijn of de VLG04 met een dubbele vlakke lijn. In totaal zijn er maar liefst vier verschillende lijnvarianten die binnen ons ruime assortiment toegepast worden. Kortom de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Door al deze variaties krijgt elk interieur net dat beetje meer effect en een stijlvol persoonlijk accent.

Lijndeuren; de perfecte combinatie

Lijndeuren zijn al jaren favoriet in het assortiment van Svedex. Ze geven een moderne touch aan ieder interieur en ze zijn uitgesproken door de verschillende designs. Bovendien heeft Svedex voor (bijna) iedere lijndeur ook een bijpassende glas- en/of paneeldeur ontwikkeld waardoor ze makkelijk te combineren zijn met elkaar. Of er nu gekozen wordt voor een combinatie of niet, lijndeuren zijn een verrijking voor ieders woning.

              

Svedex al meer dan 25 jaar specialist in lijndeuren

Wist u dat Svedex de uitvinder is van lijndeuren? Begin jaren 90 waren we onze tijd al ver vooruit toen we gestart zijn met het ontwikkelen van lijnfrezingen in de vlakke afgelakte Superlak® deur. Sinds de lancering vormen lijndeuren vandaag de dag steeds meer het deurbeeld in Nederlandse woningen.