Ruimtelijk effect met industriële look

De familie Blommers was op zoek naar een manier om de hal meer bij de woonkamer van hun appartement te betrekken. Om dit te bereiken wilden ze de dichte vlakke binnendeur vervangen door een fraai exemplaar met glas er in. Daarnaast wilden ze ook dat deze deur zou aansluiten bij de industriële look van hun interieur. Marieta Blommers: “Via een simpele zoekopdracht in Google stuitten we op de nieuwe Black on White deuren van Svedex en het was direct liefde op het eerste gezicht.”

Online deuren kopen

Via de webshop Onlinedeurenkopen.nl van Bouwcenter Centen konden Marieta en haar man de deur eenvoudig bestellen en werd deze bij hen aan huis afgeleverd. John Weerts, deurenspecialist bij Onlinedeurenkopen.nl: “We zien dat de trend is dat deuren steeds vaker online besteld worden. Maar uiteraard kunnen mensen ook altijd de deuren in het echt bekijken in één van onze showrooms.” De nieuwe Black on White deuren van Svedex zijn volgens Weerts “een echte aanvulling” op hun assortiment. “Waar andere deurenleveranciers meer richting de look and feel van stalen deuren gaan, kiest Svedex er voor om op een andere manier aan te sluiten op de industriële woontrend namelijk door zwarte accenten aan hun witte deuren toe te voegen. Svedex is daarmee origineel en echt nét even anders dan de rest”.

                    

Svedex staat voor kwaliteit

Voor de familie Blommers was de keuze voor het deurenmerk heel simpel. Marieta: “Mijn man kende Svedex al van zijn werk in de bouw. Ze staan bekend om hun goede kwaliteitsproducten dus daarom wilden we ook graag een Svedex binnendeur." Deurenspecialist Weerts vult nog aan: “Het grote voordeel voor de consument van Svedex deuren is dat jullie deuren al afgelakt zijn met Superlak®. Beter in de lak kun je een deur gewoon weg niet krijgen.” Ook de betrouwbaarheid noemt Weerts een groot pluspunt van Svedex. “Jullie komen je afspraken altijd na. Dat is enorm belangrijk voor ons als adviseur en tussenleverancier van deuren.”

                    

Svedex Black on White

De familie Blommers heeft voor de stijlvolle FR515 met zwarte glaslatten en blank glas gekozen. Dankzij de grote vlakverdeling wordt er een enorm ruimtelijk effect gecreëerd en wordt, in het geval van de familie Blommers, de hal echt bij de woonkamer getrokken. Marieta: “Het geeft echt zo’n groots effect, veel meer licht en onze woonkamer lijkt zo veel ruimtelijker! Wat zo’n simpele kleine verandering voor een enorm effect kan hebben op je interieur!”

Video: Een ruimtelijk effect met een industriële look dankzij Svedex Black on White deuren

Bekijk de video van het referentieproject en zie wat voor een groots effect de (simpele) vervanging van een binnendeur kan hebben.