Kom binnen met Svedex

De oorsprong van het merk Svedex ligt in Nederland. In het Gelderse Varsseveld ontwerpen en produceren wij sinds 1954 tot op de dag van vandaag een veelzijdige collectie afgelakte stijldeuren. Wij zijn de enige deurenfabrikant die een compleet assortiment afgelakte stijldeuren in Nederland produceert. Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat ons elke dag weer drijft om de beste afgelakte deuren te maken en mensen mooier te laten wonen met Svedex.

Bij stijldeuren draait het om creativiteit, individualiteit én betaalbaarheid vindt Svedex. Wij willen voorop lopen en voor iedereen net even andere, maar ook betaalbare deurmodellen ontwerpen.

Bekijk de collectie

 

 

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat ons al sinds 1954 elke dag drijft om de beste afgelakte deuren te maken. Als producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen is Svedex u graag van dienst op elk gebied

Superlak®

Alle Svedex binnendeuren zijn afgelakt met de uitermate krasvaste en duurzame Superlak®

Lees verder
Partner

We kunnen iedereen in de bouwsector van dienst zijn. Voor iedere groep is Svedex op een passende wijze een partner.

Lees verder
Wij kennen uw klant

Als producent creëren wij de vraag. Wij verkopen niet direct aan de consument, maar bewerken wel de markt. Onder andere met een inspirerende consumenten website.

Bekijk deze website

Svedex; Dé expert in lijndeuren

Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Dit dankzij Svedex Superlak®. Door een uniek lakproces worden de stijldeuren superstrak afgelakt met Svedex Superlak®. En dat gewoon in Nederland gemaakt!

Lijndeuren vormen al jaren een belangrijk onderdeel binnen ons assortiment. Zij zorgen voor de perfecte combinatie met glas- en/of paneeldeuren en zijn bovendien betaalbaar. Of het nu gaat om een ingetogen lijnenspel, strakke, brede lijnprofielen of asymmetrische vormgeving. De lijnmodellen van Svedex zijn eigentijds en tijdloos tegelijk en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Neem de Random collectie, een van de 6 stijlrichtingen in het Svedex programma. Deze stijldeuren maken als geen andere duidelijk waarom Svedex al 25 jaar de norm stelt in de wereld van lijndeuren. Random deuren kenmerken zich door speelse asymmetrische lijnfrezingen. Svedex is de enige fabrikant in Nederland die een lijnenspel in deze vorm kan produceren.

Investeren in MVO

Over het belang van duurzaam bouwen is iedereen het eens. Als we een leefbare wereld willen overdragen aan de volgende generaties, moeten we er alles aan doen om de CO2-uitstoot terug te dringen en zorgvuldig om te gaan met natuurlijke grondstoffen. Ook Svedex wil daaraan bijdragen.

Een groot deel van ons deurenassortiment is voorzien van het FSC®-keurmerk. We zijn voorloper op dit gebied en bieden in Nederland het grootste assortiment deuren met FSC®-certificaat.

Het aflakken met Superlak® is energievriendelijk, dus milieuvriendelijk. Al meer dan 35 jaar maakt Svedex gebruik van een uniek lakproces. Door snelle uitharding van de laklaag verbruikt deze manier van lakken minder energie en vindt daarbij sinds jaar en dag geen uitstoot van CO2 plaats.

Meer over Superlak®