Svedex Deur+

Deur+ is het concept dat u de mogelijkheid biedt om kopers van een nieuwbouwwoning de standaard deur-, kozijn- en garnituurcombinatie te laten vervangen door een eigen persoonlijke keuze.

Svedex Deur+ is het koperskeuze concept dat Svedex heeft ontwikkeld dat aannemers de mogelijkheid biedt om consumenten in een nieuwbouwwoning de standaard deur-, kozijn- en garnituurcombinatie tegen een meerprijs te laten vervangen door een persoonlijke keuze.

In overleg met de opdrachtgever, u dus, ontwikkelen wij een website die specifiek wordt ingericht voor uw desbetreffende nieuwbouwproject. Deze website wordt op basis van bouwtekeningen ingericht waarbij de koper het aantal vertrekken ziet die zich in zijn nieuwbouwwoning bevindt. Door beelden uit bijvoorbeeld de verkoopbrochure en gepersonaliseerde teksten te gebruiken, voelt de koper direct herkenning.

De kracht van Deur+ in 1,5 minuut

Koppelingen Volgjewoning / HomeDNA / Kopersbegeleiding

De wereld verandert. Digitale en online ontwikkelingen volgen elkaar snel op, ook in de markt waarop u en wij ons begeven. Partijen die daar op inspelen zijn onder andere Volgjewoning, HomeDNA en Kopersbegeleiding. Deze partijen hebben een webapplicatie ontwikkeld, welke het keuzetraject van een koper van een nieuwbouwwoning geheel digitaliseert.
Op verzoek van een aantal klanten van Svedex is er een volautomatische koppeling gerealiseerd tussen het bouwdossier van een koper op Volgjewoning.nl en Deur+ (het koperskeuze concept van Svedex). Kopers zijn met 1 klik direct ingelogd in hun gepersonaliseerde omgeving waar zij de binnendeuren voor hun nieuwbouwwoning kunnen kiezen. Eenzelfde koppeling voor HomeDNA en Kopersbegeleiding is in ontwikkeling en is op korte termijn beschikbaar.

Verdere mogelijkheden zijn met de partijen in kaart gebracht en worden de komende periode ontwikkeld. Wij houden u hiervan op de hoogte. Voor meer informatie kunt u terecht bij u vaste contactpersoon.