Svedex Deurplus

  • Hét Svedex koperskeuze concept
  • Al sinds 2010 volledig digitaal
  • Eenvoudig upgraden


Eenvoudig upgraden van binnendeuren

Svedex Deurplus is hét koperskeuze concept dat Svedex heeft ontwikkeld om het voor kopers zo eenvoudig mogelijk te maken hun woning te upgraden. We geven ze de mogelijkheid de standaard deur-, kozijn- en garnituur combinatie tegen een aantrekkelijke meerprijs te laten vervangen door Svedex Superlak® stijldeuren op basis van persoonlijke smaak en (woon)stijl. Dankzij de digitale deurtool is het voor kopers visueel heel duidelijk welke invloed een binnendeur op de uitstraling van de gehele woning en interieur heeft. Daarnaast is Svedex Deurplus ook ontwikkeld om het werk van aannemers en kopersbegeleiders te vergemakkelijken.

In onderstaande video leggen wij u graag uit hoe Svedex Deurplus precies werkt en welke mogelijkheden wij bieden.


Meer dan 20 jaar ervaring met het koperskeuze concept

Svedex Deurplus is niet nieuw. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het koperskeuze concept. In de beginjaren konden kopers met behulp van brochures de deuren en garnituren in hun nieuwbouwwoning upgraden. Al sinds 2010 hebben wij het concept volledig gedigitaliseerd. Iedere koper krijgt zijn of haar eigen inlog. Hiermee kunnen kopers op het gemak vanuit huis alle beschikbare deuren in de tool bekijken en een keuze maken die volledig past bij hun persoonlijke smaak en voorkeuren. De deurtool is zo ingericht dat deze zeer gebruiksvriendelijk is en iedereen er mee overweg kan. Alle deuropties denk aan glasopties, lijnvarianten en glasframes worden direct visueel op het gekozen deurmodel weergegeven. Dit is uiteraard een groot voordeel ten opzichte van een brochure waarbij je alleen standaard afbeeldingen van deurmodellen kunt laten zien.

Daarnaast zijn ook technische eisen van een deur verwerkt in de deurtool, zoals ventilatieroosters van de meterkast. Doordat deze ook visueel worden weergegeven, voorkomt dit eventuele teleurstellingen achteraf bij kopers. Naast ons assortiment deuren zijn garnituren en kozijnen ook meegenomen in de tool. Kopers kunnen dus de complete set van gekozen deurmodel, kozijn en garnituur in Svedex Deurplus zien. Iets dat enorme meerwaarde biedt voor kopers.


Een compleet eigen online omgeving voor elk project

In overleg met de aannemer ontwikkelen wij elke website individueel. Een website is dus specifiek ingericht voor uw unieke nieuwbouwproject. De website wordt op basis van verkooptekeningen opgebouwd waarbij de koper het aantal vertrekken ziet die zich in zijn nieuwbouwwoning bevindt. Door beelden uit bijvoorbeeld de verkoopbrochure en gepersonaliseerde teksten te gebruiken, voelt de koper direct herkenning. Tevens bepalen we altijd samen met u per project welke deurmodellen, garnituren en eventuele kozijnen we aanbieden in de tool.

Deurpakketten voor een aantrekkelijk prijs

Binnen Svedex Deurplus bieden wij u als aannemer de keuze of u wilt dat kopers een individuele deurkeuze per vertrek kunnen maken of dat zij de keuze krijgen uit deurpakketten. Bij deurpakketten wordt de gehele woning voorzien van Svedex Superlak® stijldeuren tegen heel aantrekkelijke prijzen voor zowel u als voor de koper. Andere grote voordelen voor de koper zijn dat het keuzestress voorkomt en dat zij een prachtig geheel krijgen doordat hun woning wordt voorzien van een glasdeur van de hal naar de woonkamer. En de overige vertrekken worden voorzien van bijpassende lijndeuren.

Deurpakket Swing

Nadat wij de tool volledig hebben ingericht, krijgt iedere koper een individuele inlog. Zij kunnen hier vandaan eenvoudig hun bestelling plaatsen. Deze bestelling wordt digitaal naar de kopersbegeleider gestuurd. Hiermee vereenvoudigen wij het werk van kopersbegeleiders en is het ook minder foutgevoelig.


Koppelingen met diverse kopersplatformen

Digitale en online ontwikkelingen volgen elkaar snel op, ook in de markt waarop u en wij ons begeven. Partijen die daar op inspelen zijn onder andere Volgjewoning, HomeDNA en HOOMCTRL. Deze partijen hebben een digitaal woningdossier ontwikkelt waarin het gehele kopersproces van een nieuwbouwwoning in vastgelegd wordt. Svedex Deurplus heeft een volautomatische koppeling tussen het woningdossier van een koper en Deurplus. Kopers zijn hierdoor met één klik direct ingelogd in hun gepersonaliseerde omgeving waar zij de binnendeuren voor hun nieuwbouwwoning kunnen kiezen. De bestelling wordt daarnaast ook direct ingeladen in hun woningdossier.

                        


Svedex Deurplus wordt continu verbeterd en doorontwikkeld waarbij ook de mogelijkheden van andere koppelingen worden meegenomen. Meer weten hierover of kijken welke mogelijkheden er zijn voor u? Neem contact op via deurplus@svedex.nl.


Wie werken er al met Svedex Deurplus?

Wij werken samen met alle grote landelijk opererende aannemers, vaak in combinatie van projectontwikkelaar en aannemer. We zijn erg trots op deze al bestaande, vaak langdurige, partnerschappen. Bij al deze samenwerkingen is Svedex Deurplus een enorme meerwaarde. Daarnaast werken ook regionale en lokale aannemers met onze deurtool. Kortom, Svedex Deurplus is geschikt voor vrijwel alle nieuwbouwprojecten.

Meer weten?

Laat u verrassen door onze mogelijkheden, want voor ons is het koperskeuze concept een gewortelde discipline. Voor u is het een mogelijkheid de consument op inspirerende en eenvoudige wijze te bedienen. Neem daarom gerust contact met ons op via onderstaand formulier om de mogelijkheden van Deurplus te bespreken.

Contactgegevens

Privacy bericht - Privacy statement