Svedex doet mee aan de VIV Open Dagen

Van maandag 7 oktober t/m donderdag 10 oktober 2019 organiseert de Varsseveldse Industriële Vereniging (VIV) haar traditionele Open Dagen. Eens in de vijf jaar kunnen belangstellenden gratis een kijkje komen nemen bij bedrijven in Varsseveld. Dit jaar zijn er 22 Varsseveldse bedrijven die meedoen met de Open Dagen. 

Open dag bij Svedex

Ook Svedex is lid van de VIV en stelt de deuren open op donderdag 10 oktober 2019 tussen 18:00 en 21:00 uur. Op deze avond krijgt u een kijkje in onze zeer geavanceerde fabriek. Al sinds 1954 produceren wij onze unieke, afgelakte binnendeuren volledig zelf met een enorme liefde voor het vak. Onderdeel van de rondleiding is het unieke lakproces van onze Svedex Superlak®. Deze lak is door onszelf ontwikkeld en heeft de eigenschappen dat ze ongekend hard en duurzaam is waardoor ze optimale bescherming biedt tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Tijdens ons lakproces wordt gebruikt gemaakt van Electron Beam Curing (EBC). Svedex was in 1973 het eerste bedrijf in Europa dat EBC industrieel ging toepassen. Naast het lakproces krijgt u ook een kijkje in de zaagstraat en het gedeelte waar de lijn freezingen in de deur gemaakt worden. Kortom, u bezoekt de complete fabriek waar wij moeiteloos onze collectie op maat gemaakte deuren fabriceren.

Houd er rekening mee dat de gehele rondleiding zo’n 1,5/ 2 uur in beslag neemt. Op ons speciaal ingerichte koffieplein bieden wij u een kopje koffie of thee aan. En na afloop kunt u een (gratis) kopje koffie, thee of drankje nuttigen bij Museumboerderij Het Hofshuus, Leemscherweg 24, in Varsseveld.VIV Open Dagen

Tijdens de Open Dagen kunt u tussen 18:00 en 21:00 uur verschillende bedrijven bezoeken en een kijkje achter de schermen te nemen; zo ziet u hoe drukwerk tot stand komt en ontdekt u hoe binnendeuren van top tot teen worden gefabriceerd.

De bedrijven zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de VIV Open Dagen van 7 t/m 10 oktober. Tijdens de laatste editie hebben meer dan 12.500 mensen de open dagen bezocht.

Indeling VIV Open Dagen 2019

7 oktober

8 oktober

9 oktober

10 oktober

Autoschadeherstel Mark Pennings VOF

Motion Control Automation BV

Bouwbedrijf Klanderman BV

Rusink Interieur BV

247 Tailorsteel BV

Kramp Groep BV

Drukkerij Loor BV

Svedex BV

Frontis BV

SINGA industrial game changers

Ten Brinke Group

Kupan BV

Koel- en Vrieshuis Lintelo BV

Munsterman BV

Heva Klimaat & Installatie

Ter Horst Groep

VB-Airsuspension BV

VSMI BV

Waterkracht BV

Bielheimerbeek BV

 

KROV BV

 

Van Raam BV