• Actieve personeelsvereniging
  • Lid van Varsseveldse IndustriĆ«le Vereniging
  • Sponsor van Kramp Run

Betrokkenheid binnen Svedex

Wij zijn een betrokken werkgever zowel voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Zo regelen we ieder jaar voor onze medewerkers een Sinterklaasfeest, een Kerstborrel en af en toe zomerfeestje.

Personeelsvereniging Svedium

De personeelsvereniging biedt jaarlijks een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor leden van onze personeelsvereniging. Het doel is medewerkers buiten de werksfeer met elkaar in contact te brengen door het organiseren van activiteiten.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is verankerd in al onze bedrijfsprocessen. Met MVO richtten we ons naast het halen van winst tevens op het leveren van toegevoegde waarde op maatschappelijk gebied. Een groot deel van ons deurenassortiment is voorzien van het FSC-keurmerk. Het aflakken met Svedex Superlak® is energievriendelijk, dus milieuvriendelijk. Door snelle uitharding van de laklaag verbruikt deze manier van lakken minder energie en vindt daarbij sinds jaar en dag geen uitstoot plaats van CO2. Ons eindassortiment bestaat uitsluitend uit duurzaam gelabelde producten. Tevens zijn we partner van Duurzaam Gebouwd.

Varsseveldse Industriële Vereniging

We zijn lid van de Varsseveldse Industriële Vereniging (VIV). Dit is een platform om de gemeenschappelijke belangen van haar leden, te behartigen zodanig, dat daarmee de leden hun maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen vormgeven en realiseren.

Kramp Run

Wij zijn sponsor van de Kramp Run en ieder jaar loopt er ook een Svedex team mee met deze hardloopwedstrijd. De Kramp Run zet zich in voor Stichting Kanjers voor Kanjers. Deze stichting zet zich in om kinderen met een beperking op een prettige manier te laten sporten.