Svedex Zomer Nieuws

Svedex begint de zomer goed met een vijftal inspirerende noviteiten. Naast nieuwe deuren lanceren wij ook nieuwe documentatie en de Svedex online inspiratietool. De nieuwe Svedex documentatie is anders dan u van ons gewend bent, niet alleen qua look en feel maar ook qua opzet. Wij introduceren twee compleet nieuwe documenten die de huidige Svedex catalogus vervangen. Dit zorgt voor meer gemakt voor zowel de eindklant als de dealer. Tenslotte lanceren wij ook een viertal nieuwe deuren binnen de huidige Linea serie.

1. Svedex Inspiratietool

De Svedex inspiratietool geeft de mogelijkheid de juiste deur te vinden die past bij iedere smaak en iedere voorkeur. Op basis van de gewenste voorkeuren kan een deur uit de complete Svedex collectie gekozen worden. Er is altijd een deur die in de smaak valt.

Is de gewenste deur gekozen, dan wordt eenvoudig de deur samengesteld met alle gewenste opties zoals het glas, de kleur en het garnituur. Uiteindelijk wordt de deur afgerond met alle technische opties zoals afmetingen en draairichting. Na afronding kan de deur(en) op een wenslijst geplaatst worden die vervolgens naar één van onze dealers verstuurd kan worden. Nieuwsgierig geworden? Ontdek onze inspiratietool zelf!

 

2. Uitbreiding Linea-serie

De deurenserie Linea is uitgebreid met een aantal nieuwe deurmodellen. Waar de deurenserie eerst enkel bestond uit lijndeuren, zijn er nu bijpassende deurmodellen toegevoegd met glasopeningen. De combinatie van de glasopening met lijnen in de deuren zorgt voor strakke toch speelse uitstraling van de nieuwe glas-/lijndeuren. Een mooie toevoeging aan het Svedex assortiment dat ervoor zorgt dat er perfecte combinaties kunnen worden gemaakt met de al bestaande succesvolle lijndeuren in deze serie. Het combineren van de verschillende stijlvolle, moderne deuren met strakke lijnen en glasopeningen zorgen voor een stijlvol interieur.

De nieuwe Linea modellen zijn per direct te bestellen en uiteraard ook terug te vinden in de Svedex inspiratietool en in de nieuwe Svedex documentatie.

3. Nieuwe Svedex prijslijst

De nieuwe Svedex prijslijst biedt een compleet overzicht van de hele collectie Svedex Superlak® Stijldeuren. Bij elke deur worden alle mogelijkheden van de deur getoond. Denk hierbij aan glassoorten, lijnvarianten en kleuren glaslatten. De prijzen staan direct bij de deuren. Zo is in één opslag duidelijk welke mogelijkheden de deur heeft en de prijs die hierbij hoort. In de online inspiratietool is visueel te zien hoe de deur eruit ziet met de gekozen deuropties.

Bestel of download de prijslijst hier. Of bekijk hem eenvoudig online.

4. Nieuwe Svedex Inspiratie Magazine

In het nieuwe Svedex Inspiratie magazine staat een greep uit ons veelzijdige deurenassortiment. Met het magazine kunnen consumenten zich laten inspireren en alvast oriënteren op de stijl en type deur. Er zijn uiteraard vele mogelijkheden! Het magazine biedt volop inspiratie en is ook voorzien van handige tips en de laatste trends.

Bestel of download het magazine hier. Of bekijk hem eenvoudig online.

 

5. Nieuwe huisstijl

Met deze noviteiten lanceert Svedex ook direct een nieuwe stijl van haar uitingen. Deze nieuwe look & feel geeft een frisse, vernieuwde uitstraling aan onze on- en offline uitingen. Het vertrouwde Svedex geel blijft uiteraard. Maar wij volgen ook de trends en zo wordt onze jaarlijkse documentatie uitgegeven in een actuele ‘trendkleur’.

De vernieuwde stijl wordt compleet gemaakt met veel nieuw beeldmateriaal binnen de verschillende deurenseries.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze zomer noviteiten, over onze collectie of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand formulier.