Svedex begint de zomer goed met een vijftal inspirerende noviteiten. Naast nieuwe deuren lanceren wij ook nieuwe documentatie en de Svedex online inspiratietool. De nieuwe Svedex documentatie is anders dan u van ons gewend bent, niet alleen qua look en feel maar ook qua opzet. Wij introduceren twee compleet nieuwe documenten die de huidige Svedex catalogus vervangen. Dit zorgt voor meer gemak voor zowel de eindklant als de dealer. Tenslotte lanceren wij ook een viertal nieuwe deuren binnen de huidige Linea serie.

In onze mediakit vindt u het volgende beeldmateriaal dat eenvoudig en snel te downloaden is:
- Beeldmerk Svedex Zomer Nieuws
- Svedex logo
- Superlak® logo
- Persbericht
- Beeldmateriaal ter promotie van de inspiratietool
- Productbeelden nieuwe Linea deuren
- Nieuwe documentatie
- Nieuwe sfeerbeelden

NB: De beelden in de mediakit zijn eigendom van Svedex binnendeuren. U mag deze beelden gebruiken in publicaties met bronvermelding: Svedex binnendeuren.

Download de mediakit (24 MB)

Al meer dan 65 jaar maakt Svedex een vernieuwende en betaalbare collectie binnendeuren en is de expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Svedex wil de consument mooier laten wonen met mooie ontwerpen, functionele en betaalbare stijldeuren en toebehoren. Neem voor meer informatie contact op met afdeling Marketing via marketing@svedex.nl.