• Dé afgelakte expert in stijldeuren
  • Oer-Hollands vakmanschap
  • Afgelakt met Svedex Superlak®


Assortiment Svedex


Verfraai uw interieur met Svedex binnendeuren

Soms bent u er gewoon aan toe. Een nieuw interieur. Nieuwe kleur op de muur, andere meubels, een nieuwe vloer. Denk bij vernieuwing van uw interieur ook eens aan nieuwe binnendeuren. U zult zien dat dit stijlbepalende blikvangers worden in iedere ruimte in uw woning.

In onze veelzijdige collectie afgelakte binnendeuren vindt u altijd wel een deurmodel die past bij uw woonstijl, maar ook in schuifdeursystemen, kozijnen en deurbeslag volop keuze. En om het totaalplaatje helemaal compleet te maken, bieden de verschillende deuropties uitkomst. Voor nog meer variatie en combinatiemogelijkheden.

Schuifdeuren Svedex

Schuifdeursystemen zijn een slimme oplossing. Wij bieden u de keuze uit verschillende schuifdeursystemen, zowel voor als in de wand schuivend.

Bekijk nu
Deurklinken Svedex

Met de juiste deurklink maakt u de styling van uw binnendeur compleet. Wij hebben een uitgebreide collectie klinken van tijdloos, modern tot elegant en klassiek.

Bekijk nu
Binnendeuren Svedex

Binnendeuren zijn sinds 1954 de basis van het assortiment van Svedex. Onze deuren zijn vernieuwend, stijlvol én betaalbaar.

Bekijk nu
Kozijnen Svedex

Kozijnen zijn bepalend in het charisma van een binnendeur. Maak de ultieme combinatie door te kiezen voor Svedex kozijnen.

Bekijk nu
Deuropties Svedex

Met verschillende deuropties, zoals diverse glassoorten en lijnvarianten, kunt u uw deur helemaal naar wens maken. De keuze is aan u!

Bekijk nu