Wees uw eigen stylist

Wonen is en blijft een zaak van persoonlijke smaak en levensstijl. In onze ruime deurencollectie komt elke (woon)stijl en smaak tot zijn recht. Welke deur is uw favoriet? Speel in onze online inspiratietool met lijnen, glas- en paneeldeuren en vindt zo eenvoudig de deur die het beste bij u past. Creëer uw eigen unieke stijl en wees de stylist van uw perfecte binnendeur!

Stel uw eigen deur samen

Ga naar Svedex inspiratietool

Klantreis familie Jansen met behulp van Svedex inspiratietool

Bekijk hieronder hoe de Svedex inspiratietool de familie Jansen heeft geholpen in de zoektocht naar hun ideale binnendeur.Laat u inspireren door klanten van Svedex

Hieronder vindt u foto’s van klanten die trots zijn op hun Svedex deur(en). U ook?
Gebruik #svedex in uw Instagram post en wellicht vindt u uw foto binnenkort hieronder ook wel terug!

 

 

 


Ontdek de laatste (woon)trends

Onze trendwatcher Monique van der Reijden is altijd op zoek naar de laatste woontrends en -ideeën. Ontdek haar blogs om (woon)inspiratie op te doen en lees haar stylingtips om uw interieur eenvoudig te verfraaien!


Candy Crush

Zandstorm

Zwarte woonaccenten

Zoek de goede match

Onze collectie is zo opgebouwd dat er bij elke binnendeur met glas áltijd een bijpassende lijn- of paneeldeur te vinden is. Zo kunt u een mooi geheel en eenheid in uw interieur creëren. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige glasdeur van de Connect serie CN08 van uw hal naar de woonkamer. In de rest van uw woning kunt u de bijpassende lijndeur CN56 kiezen.

Meer inspiratie nodig?

In het Svedex Inspiratie magazine laten wij u zien wat een deur doet voor het interieur. We kijken binnen bij de familie Den Houting die gekozen hebben voor nét even andere deuren. Verder vindt u handige tips, tonen we een greep uit onze veelzijdige collectie en inspireren we u me de laatste (deur)trends. 

Bekijk het Svedex Inspiratie magazine online. Liever het magazine thuis gestuurd krijgen? Vraag hem dan hier geheel gratis aan.