Interieurtrend: Kalmte in huis

Oase van rust met zacht groen en hout

De wereldwijde wellness trend maakt van het interieur een oase van rust. Met een 24/7 hectische levensstijl komen er in huis steeds meer ‘stilte plekken’ met een serene uitstraling. Hoe meer daglicht op een natuurlijke manier binnenkomt en reflecteert, hoe fijner we ons voelen. In de basis van dit interieur staat een licht kleurenpalet centraal dat fris wit combineert met de trendkleur groen en lichtgekleurd hout.

Stylingtip: Ambachtelijk gemaakte meubelen in licht hout en rotan verrijken de natuurlijke sfeer. Pak groots uit met de trendkleur groen en schilder minimaal twee muren toon-op-toon in deze tinten.

 

Foto: Binnendeur met glas CN08 en lijndeur CN56 uit de collectie van svedex.nl, douchedeur collectie Blackberry van blublue.it, behang Kishi uit de collectie ‘Scene’ van Villa Nova villanova.co.uk | theromogroup.com, paneeldeur CA10 uit de collectie van svedex.nl, bedtextiel threaddesign.co.nz, vloerkleed Cozy van le.be, bijzettafeltje Bestania anthropologie.com.


Decoreer het interieur met een organisch gevormd kleed en kies behang met een natuurlijk dessin zoals grassen, bladeren of vogels. Het daybed is een echte must-have in de zitkamer. Het nodigt uit om even languit te relaxen!

Deurklink Flair

Een organisch gevormde deurklink is een kleine maar luxe accessoire met een grote impact; elke dag raak je de deurklink aan. De vloeiende lijn van de deurklink voelt prettiger aan.

Stylingtip: Het interieur krijgt meteen een luxere uitstraling als je een binnendeur kiest met een bijzonder detail zoals een grafisch profiel in combinatie met een design deurklink.

Foto: Paneeldeur CA10 uit de collectie van svedex.nl, glazen vaasje zarahome.com, bijzettafeltje Bestania anthropologie.com, schommelstoel Euvira van Jader Almeida classicon.com, deurklink Svedex Flair uit de collectie van svedex.nl, vloerkleed Cozy le.be.

 

            Auteur: Monique van der Reijden, trendwatcher