STABU


Wat is Stabu? 

Stabu is sinds jaar en dag een begrip op het gebied van informatie voorziening in de Bouwsector.  Stabu ontsluit data, onder andere in de vorm van bestekteksten, voor diverse partijen. Met behulp van de Stabu besteksystematiek kunnen bestekken voor woningen/ projecten samengesteld worden.

Het belangrijkste deel van het assortiment van Svedex is opgenomen in de fabrikantenindex van Stabu.  Hier vindt u onder andere bestekteksten van:

  • Superlak deuren (standaard  en brandwerend)
  • Superlak afgelakte stijldeuren
  • Kozijnen
  • Schuifdeursystemen

Met deze Fabrikant gebonden Product Specificaties (FPS) kunt u als bestekschrijver snel en efficiënt uw projectbestekken maken en bewerken.

Ga voor de bestekteksten (FPS’en ) van de Svedex producten naar de website van STABU.


Andere digitale productinformatie?

Het online uitwisselen van digitale productinformatie is tegenwoordig essentieel voor een efficiënte samenwerking in het realiseren van projecten. Of het nu gaat om bestekteksten of andere informatie zoals bijvoorbeeld BIM modellen.  

Svedex heeft voor het complete assortiment deuren en kozijnen BIM informatie beschikbaar in de vorm van een SvedexTool. Zie voor meer informatie hierover onze speciale BIM pagina.


Meer weten?

Heeft u vragen over de bestekteksten van Svedex of wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u contact opnemen via info@svedex.nl.