• Praktisch én stijlvol
  • Diverse soorten schuifdeursystemen
  • Bijpassend schuifdeurbeslag


Schuifdeursystemen


Schuifdeuren, handig én mooi

Schuifdeuren zijn steeds gewilder, en dat is ook niet zo gek. Een schuifdeursysteem is namelijk heel erg praktisch. Heeft u weinig ruimte? Maar wilt u toch ruimtes van elkaar afscheiden? Dan is een schuifdeursysteem de ideale oplossing omdat u hiermee veel ruimte bespaart doordat deze deuren geen uitzwaai hebben. U kunt dus heel eenvoudig ruimtes met elkaar verbinden door de schuifdeur te openen. Maar het is net zo eenvoudig privacy te creëren door ze weer te sluiten. Daarnaast zijn onze schuifdeuren ook nog eens ontzettend stijlvol om te zien. Kortom; ruimte winst op zijn mooist met de schuifdeursystemen van Svedex.


Een schuifdeur voor elk interieur

Schuifdeuren zijn geschikt voor elke woonstijl en ieder type woning. Met prachtige schuifdeuren met glas in lood creëert u een karakteristieke kamer-en-suite. Of wilt u liever een hedendaagse look met een stoer tintje waarmee u stijlvol uw badkamer afsluit? Bij Svedex heeft u de keuze uit verschillende systemen. Wat uw stijl, smaak of budget ook is, wij hebben een schuifdeursysteem naar wens voor u. Al onze systemen voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien passen bijna alle Svedex binnendeuren op onze schuifdeursystemen. Maak het plaatje compleet door er bijpassend deurbeslag en/of deurkozijnen aan toe te voegen.

 
Soorten schuifdeursystemen

Schuifdeuren kunt u op verschillende manieren in uw interieur integreren. Voor elke ruimte en elke bouwkundige situatie hebben we een passend systeem. Svedex biedt u de mogelijkheid om schuifdeuren langs de wand te laten schuiven (voor de wand) of tussen twee wanden te laten ‘verdwijnen’ (in de wand). Welke soort schuifdeursysteem u ook kiest, wij bieden u verschillende uitvoeringen. Daarnaast kunt u kiezen voor een enkel- of dubbeldeursuitvoering.

Schuifdeursysteem in de wand
Schuifdeursysteem voor de wand