• Dé expert in afgelakte stijldeuren
  • Oer-Hollands vakmanschap
  • Afgelakt met Svedex Superlak®


Over Svedex 


Wie is Svedex?

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat ons al sinds 1954 elke dag drijft om de beste afgelakte deuren te maken. Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maken we vernieuwende collecties en zijn we dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Svedex afgelakte stijldeuren maken het mooier binnen. Stijlen en smaken, wensen en trends worden vertaald naar binnendeuren met karakter. Of het nu om lijn-, glas- of paneeldeuren gaat, in onze veelzijdige collectie vindt u altijd een binnendeur die bij uw smaak en wensen past. Bovendien zijn al onze stijldeuren fraai afgelakt met Svedex Superlak®.

Het Nederlandse familiebedrijf, met circa 250 medewerkers beschikt over drie productielocaties verdeeld over Nederland en Duitsland. Via eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en een vertegenwoordiging in overige Europese landen heeft Svedex op de Europese markt een vooraanstaande positie verkregen. Omdat we deze vooraanstaande positie willen behouden en uit willen bouwen, staan we altijd open voor talent en gedreven mensen.

Svedex meer dan zomaar een deur Lees verder
Superlak®

De mooie stijldeuren van Svedex worden afgelakt met Svedex Superlak®. Dé garantie dat u jarenlang plezier hebt van een Svedex stijldeur.

Lees verder
Mooier wonen

Svedex afgelakte stijldeuren maken het mooier binnen. Stijlen en smaken, wensen en trends worden vertaald naar binnendeuren met karakter.

Bekijk de collectie
Deskundig advies

Wilt u onze deuren in het echt zien? Bezoek dan de showroom van een van onze verkooppunten.

Vind een verkooppunt

Svedex; Dé expert in lijndeuren

Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Dit dankzij Svedex Superlak®. Door een uniek lakproces worden de stijldeuren superstrak afgelakt met Svedex Superlak®. Uw garantie dat u een betaalbare kwaliteitsdeur in huis heeft. En dat gewoon in Nederland gemaakt!

Lijndeuren vormen al jaren een belangrijk onderdeel binnen ons assortiment. Zij zorgen voor de perfecte combinatie met glas- en/of paneeldeuren en zijn bovendien betaalbaar. Of het nu gaat om een ingetogen lijnenspel, strakke, brede lijnprofielen of asymmetrische vormgeving. De lijnmodellen van Svedex zijn eigentijds en tijdloos tegelijk en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Neem de Random collectie, een van de 6 stijlrichtingen in het Svedex programma. Deze stijldeuren maken als geen andere duidelijk waarom Svedex al 25 jaar de norm stelt in de wereld van lijndeuren. Random deuren kenmerken zich door speelse asymmetrische lijnfrezingen. Svedex is de enige fabrikant in Nederland die een lijnenspel in deze vorm kan produceren.

Investeren in MVO

Over het belang van duurzaam bouwen is iedereen het eens. Als we een leefbare wereld willen overdragen aan de volgende generaties, moeten we er alles aan doen om de CO2-uitstoot terug te dringen en zorgvuldig om te gaan met natuurlijke grondstoffen. Ook Svedex wil daaraan bijdragen.

Een groot deel van ons deurenassortiment is voorzien van het FSC®-keurmerk. We zijn voorloper op dit gebied en bieden in Nederland het grootste assortiment deuren met FSC®-certificaat.

Het aflakken met Superlak® is energievriendelijk, dus milieuvriendelijk. Al meer dan 35 jaar maakt Svedex gebruik van een uniek lakproces. Door snelle uitharding van de laklaag verbruikt deze manier van lakken minder energie en vindt daarbij sinds jaar en dag geen uitstoot van CO2 plaats.

Meer over Superlak®