• 5 verschillende soorten glas
  • Verkrijgbaar in Alpine wit, Extra wit en Warm wit
  • Bijpassende lijn- en paneeldeuren


Glasdeuren 

Binnendeuren met glas; haal de ruimtelijkheid in huis

Binnendeuren met glas zijn echte eye-catchers in je interieur. Ze zijn stijlvol en mooi, passen zowel in moderne als meer klassieke woningen en creëren een gevoel van ruimtelijkheid. Groot voordeel is ook dat ze zorgen dat natuurlijk licht wordt doorgelaten. Wanneer u nieuwe binnendeuren gaat uitkiezen is het namelijk altijd raadzaam rekening te houden met de hoeveelheid licht in de verschillende vertrekken. Voor kamers die vrij donker zijn kunnen deuren met glas uitkomst bieden! Hieronder vindt u alle Svedex binnendeuren met glas. Uiteraard zijn deze glasdeuren afgelakt met Svedex Superlak®.

Overzicht binnendeuren met glas

Zoek verkooppunt

Ons assortiment binnendeuren met glas

Glas zorgt voor mooie vormen van spanning, vooral door het spelen met soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben verschillende soorten glas in ons assortiment opgenomen om u te helpen het gewenste effect in uw woning te kunnen geven. Uiteraard zijn al onze soorten glas gehard veiligheidsglas.

Het mooie aan binnendeuren met glas is dat u er werkelijk alle kanten mee op kunt. Wilt u veel licht? Dan kunt u kiezen voor grote glasopeningen met blank glas. Mocht u er de voorkeur aan geven om niet zo veel licht binnen te laten, kunt u kiezen voor een deur met alleen ramen aan de bovenzijde of een hele smalle verticale glasopening. Wilt u wel veel licht zonder dat uw privacy af moet geven, kies dan bijvoorbeeld voor satijnglas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij elke binnendeur met glas zijn ook bijpassende lijndeuren zonder glas verkrijgbaar en/of paneeldeuren zonder glas.

Klik hier om onze verschillende glassoorten te bekijken.


Verkooppunten Svedex glasdeuren

Via onze verkooppunten vindt u direct de meest dichtbij zijnde dealers. Hier kunt ook zien welke binnendeuren zij in de showroom hebben. Uiteraard kunnen zij alle Svedex binnendeuren leveren.