• Dé specialist in lijndeuren
  • 100% Nederlands ontwerp en product
  • Maar liefst 4 lijnvarianten


Lijndeuren

 

Meer keuze, meer persoonlijkheid

Iedereen kent ze wel, de vlakke dichte opdekdeur. Weinig vernieuwend en vrij standaard. Kies daarom eens voor een lijndeur, deze zijn veel unieker en spannender! U heeft de keuze uit heel veel verschillende fraaie designs dus er is voor ieder wat wils. In een handomdraai geeft u uw interieur een restyling.

Lijndeuren overzicht

Zoek verkooppunt

De specialist in lijndeuren

Lijndeuren vormen al jaren een belangrijk onderdeel binnen het Svedex assortiment. Al sinds begin jaren 90 ontwerpen en ontwikkelen wij deze deuren in onze eigen fabriek. Lijndeuren zijn deuren die voorzien zijn van mooie strakke groeven in bepaalde designs. Ze zijn perfect in combinatie met glas- en/of paneeldeuren maar op zichzelf staand zijn ze ook een verrijking voor ieders woning. Onze lijndeuren zijn er in verschillende fraaie designs en voor iedere (woon)stijl. U heeft de keuze uit maar liefst vier verschillende lijnvarianten (afhankelijk per deurmodel) waarmee uw interieur net dat beetje meer effect en een stijlvol persoonlijk accent krijgt. Onze lijndeuren worden perfect afgewerkt dankzij Svedex Superlak®. Deze lak is extreem krasvast en ongevoelig voor verkleuring. U heeft dus gegarandeerd jarenlang plezier van uw deur!


Verkooppunten Svedex lijndeuren

Via onze verkooppunten vindt u direct de meest dichtbij zijnde dealers. Hier kunt ook zien welke binnendeuren zij in de showroom hebben. Uiteraard kunnen zij alle Svedex binnendeuren leveren.