• 24 verschillende paneeldeuren
  • Verkrijgbaar in Alpine wit, Extra wit en Warm wit
  • 10 jaar garantie


Paneeldeuren


Geschikt voor ieder interieur 

Paneeldeuren zijn uitermate geschikt om te combineren met glasdeuren en lijndeuren. Ook bieden wij veel paneeldeuren aan die één of meerdere glasvlakken hebben. De paneeldeuren passen uitstekend binnen verschillende interieurstijlen. Of u nu houdt van klassiek, landelijk of modern, u vindt altijd een passende paneeldeur. Hieronder vindt u alle Svedex paneeldeuren voor binnen. Uiteraard zijn deze paneeldeuren afgelakt met Svedex Superlak®.

Paneeldeuren overzicht

Zoek verkooppunt

Paneeldeuren van Svedex staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid

De paneeldeuren komen rechtstreeks uit onze fabriek en daardoor staan wij garant voor de kwaliteit. Alle binnendeuren van Svedex zijn FSC en PEFC-gecertificeerd. De paneeldeuren zijn in verschillende hoogtes en breedtes te verkrijgen, daarnaast kunt u kiezen voor een opdek of stompe deur, kunt u kiezen uit drie kleuren en zijn er bij de paneeldeuren met glas, verschillende glasopties beschikbaar. Bekijk via onze verkooppunten waar u deze deuren in het echt kunt zien.


Verkooppunten Svedex paneeldeuren

Via onze verkooppunten vindt u direct de meest dichtbij zijnde dealers. Hier kunt u ook zien welke binnendeuren zij in de showroom hebben. Uiteraard kunnen zij alle Svedex binnendeuren leveren.