• Gehard veiligheidsglas
  • Ambachtelijk glas in lood in 5 designs
  • Stijlvolle en unieke glassoorten


Glassoorten


Voor iedere glasdeur passend glas

Het glas in uw Svedex stijldeur kan verschillende functies hebben. Het brengt meer licht in de ruimte en het zorgt voor een mooi accent in het design. Om het gewenste effect te bereiken, bieden we u een keuze uit diverse glassoorten.

 

Blank glas

Blank glas betekent maximale transparantie. Het geharde veiligheidsglas van Svedex geeft een tijdloos effect aan elke glasdeur, modern of klassiek.

Blank-facet glas

Blank-facetglas geeft nét dat beetje extra klasse aan de glaselementen in de deur. De randen zijn in facet geslepen waardoor een stijlvol effect ontstaat.

Satijn glas

Lichtdoorlatend en tóch volop privacy? Dan kiest u voor satijn glas. Het glas is ondoorzichtig maar laat voldoende licht door voor een ruimtelijke werking.

Gezandstraald glas met blanke rand

Wilt u een eigentijdse en luxueuze uitstraling? Kies dan voor gezandstraald glas met blanke rand. Dit glas geeft een spannende doorkijk naar de andere ruimte, maar geen volledig zicht naar binnen. Een boeiend effect!

Glas in Lood

100% nostalgie met de verschillende soorten Glas-in-lood van Svedex. Met Glas-in-lood maakt u het jaren 30-effect helemaal compleet.

Geslepen glas 12 vlaks

Het geslepen glas van Svedex is een echte eyecatcher. De vlakverdeling die is ontstaan door de geslepen lijnen geeft een extra hoogwaardig effect aan uw Svedex binnendeur.

Satijnglas 8 vlaks

Het satijn glas met blanke lijnen is een echte eyecatcher. De vlakverdeling die is ontstaan door de blanke lijnen geeft een extra hoogwaardig effect aan uw Svedex binnendeur.