• In het oog springende zwarte glaslatten
  • 25 nieuwe deurmodellen
  • Betaalbaar alternatief stalen deuren


Betaalbaar alternatief stalen deuren

Uitbreiding Front-serie en optioneel zwarte glaslatten

Svedex introduceert nieuwe, verrassende deurmodellen binnen de Front-serie. Naast de forse uitbreiding met nieuwe glas- en lijndeuren, kunt u ook kiezen voor in het oog springende zwarte glaslatten bij de Front glasdeuren. Door de subtiele zwarte glaslatten, creëert u een mooi contrast. Geen hele zwarte deur, maar een zwarte glaslat op een witte glasdeur heeft een grootser effect op het interieur. Speel met zwarte details in uw interieur en u krijgt een heel levendig en stijlvol geheel.


Alternatief stalen deuren

Onze nieuwe collectie deuren is een betaalbaar alternatief voor stalen deuren. Een verfijnde uitstraling en slanke profilering kenmerken onze mooie, nieuwe industriële binnendeuren. Deze binnen binnendeuren zijn van hout en kennen een minimalistische stijl en strakke vormgeving. Perfect geschikt voor een modern en strak interieur, maar ook voor een klassieke, landelijke woonstijl. Kiest u voor een glasdeur met elegante vlakverdeling gecombineerd met een landelijke zwarte deurklink dan past deze perfect in een klassiek interieur. Wanneer u echter voor een strakke lijnverdeling kiest gecombineerd met een moderne deurklink dan krijgt uw deur juist een industrieel karakter waardoor uw interieur een stoer uiterlijk krijgt. Stalen deuren zorgen uiteraard ook voor een industriële interieurlook, echter zijn deze deuren met name geschikt voor een strak en modern interieur. Onze deuren daarentegen passen in elk interieur en zijn daarmee een goedkoper alternatief voor stalen deuren. Voor al onze binnendeuren geldt daarnaast dat er geen aanpassingen aan uw vloer gedaan hoeven te worden.

                      


Duurzame binnendeuren

Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige producten maar verliezen daarbij nooit duurzaamheid en het milieu uit het oog. Al onze deuren hebben daarom een KOMO- en FSC- / PEFC- certificering. Naast een kwalitatief hoogwaardige binnendeur, bent u er bij onze binnendeuren dus ook zeker van dat er aandacht is geschonken aan duurzaamheid.


Mix & Match

De prachtige deuren van Front hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan uw interieur. Glasverdeling en lijnen hebben vrij spel in deze serie. Horizontaal, verticaal of goed gemixt. Onze deuren zijn leverbaar in vele standaard maten, geschikt voor stompe- en opdek kozijnen en tevens toepasbaar als dubbel deur uitvoering of schuifdeur uitvoering. Met Front kiest u uw deur, precies zoals u hem wilt hebben. Combineer een Front glasdeur met een bijpassende lijndeur en u heeft een ijzersterk totaalplaatje.

Kortom, onze nieuwe binnendeuren zijn betaalbaar en échte eyecatchers voor uw interieur of deze nu modern en industrieel is of een klassiek landelijk karakter heeft!

Svedex Noviteitenboekje