• Stijlvol binnenkomen
  • Eigentijdse deurklinken
  • Drie verschillende zwarte deurklinken


Zwarte deurklinken


Zwarte deurklinken; de perfecte combinatie

Zwarte accenten zoals zwarte kranen en zwarte raamkozijnen, worden steeds vaker toegepast in de nieuwste woonstijlen. In onze nieuwe collectie spelen we hier op in met eigentijds zwarte deurklinken. Want wist u dat u een klink vaker vast pakt dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van uw televisie? Met een zwarte deurklink is het meteen stijlvol binnenkomen.


Een deurklink springt vaak niet direct in het oog, maar wanneer u de juiste samenhang weet te vinden tussen materiaal en kleur van de deur, voegt u elementen toe die uw hele interieur verfraaien, het spannender en stijlvoller maken. Details zijn bepalend voor de uitstraling van uw interieur en een deurklink is daar onderdeel van. Onze zwarte deurklinken zijn een perfecte aanvulling op uw interieur – of deze nu een landelijk tintje heeft of juist strak en industrieel is. Want… zwart kan altijd!

                        


Zwarte deurklinken zijn échte eyecatchers

In onze nieuwe collectie introduceren wij drie kwalitatief hoogwaardige, stoere eyecatchers die perfect matchen met de witte Svedex Superlak® stijldeuren. De deurklinken zijn voorzien van een onderrozet met veerconstructie en zijn slijtvast door het hoogwaardig geanodiseerde oppervlak. Onze zwarte deurklinken hebben daarnaast weinig onderhoud nodig, aangezien ze niet verkleuren en makkelijk te reinigen zijn. Vanzelfsprekend zijn al onze deurklinken in verschillende slotuitvoeringen verkrijgbaar, waaronder: loop, dag/nacht cilinder, vrij/bezet en kast dag/nacht cilinder. Alle drie de nieuwe deurklinken zijn zwart maar hebben elk een andere vorm. Zo kunt u de klink kiezen die precies past bij uw persoonlijke woonstijl. Wordt het Live, Lounge of Voque? Aan u de keuze en succes verzekerd!