Jet, het aanspreekpunt omtrent Svedex Deurplus

Ze zorgt ervoor dat alles rondom het koperskeuze proces van deuren, kozijnen en deurkrukken vlekkeloos verloopt. Dagelijks adviseert Jet kopersbegeleiders en beantwoord zowel telefonisch als per mail allerlei uiteenlopende vragen. In haar functie van Projectbegeleider Koperskeuze is ze dan ook hét aanspreekpunt binnen Svedex voor kopersbegeleiders die werken met het Svedex koperskeuze concept ‘Deurplus’. Door het dagelijkse contact heeft ze met veel van hen ook een persoonlijke band opgebouwd. Aan projecten werken die niet zo standaard zijn maar ‘net iets anders dan anders’ vindt ze het meest leuke.

Helpende hand bij meerwerk van nieuwbouw

Svedex Deurplus is hét koperskeuze concept van Svedex. Kopers kunnen op een zo eenvoudig mogelijke wijze hun standaard deur-, kozijn- en garnituur combinatie laten vervangen door Svedex Superlak® stijldeuren op basis van persoonlijke smaak en (woon)stijl. Dankzij de digitale deurtool is het voor kopers visueel heel duidelijk welke invloed een binnendeur heeft. Daarnaast vergemakkelijkt Svedex Deurplus ook het werk van aannemers en kopersbegeleiders.

Vanuit de rayonmanagers krijgt Jet alle specificaties van een project aangeleverd. Zij maakt vervolgens een nieuw project aan in Deurplus en richt de Deurplus omgeving helemaal in op basis van de project specifieke afspraken. Na inrichting van de omgeving zorgt zij er voor dat deze op tijd wordt opengezet voor kopers en begeleidt ze het hele proces in samenwerking met de kopersbegeleiders. Dit betekent bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen van kopers die via de kopersbegeleider binnen komen en indelingswijzigingen doorvoeren. Daarnaast neemt ze tijdens het proces ook een paar keer contact op met de kopersbegeleider om te kijken of alles goed gaat. Nadat alle koperskeuzes zijn gemaakt sluit Jet de online omgeving af en verzorgt ze een rapportage richting de kopersbegeleiders zodat zij kunnen zien wat er besteld is. Kortom, Jet zit tussen de kopersbegeleider en de werkvoorbereider in en zorgt er voor dat het meerwerk goed geregeld is.

Waardevolle contacten

Het klantcontact vindt Jet één van de leukste dingen aan haar werk. In de loop van de tijd heeft ze ook al heel wat vragen van kopersbegeleiders voorbij horen komen. Soms zijn dit eenvoudige vragen maar bij andere vragen moet ze echt uitzoeken of het überhaupt mogelijk is. Jet heeft al een behoorlijk aantal projecten mogen inrichten en begeleiden, van kleinere projecten van een aantal huizen tot aan wat uniekere projecten als Cooltower en Casa Nova. Ze vindt het ontzettend leuk om aan dit soort bijzondere projecten te mogen werken: “Het leukste is als de werken niet zo standaard zijn, maar net iets anders als anders.” Ze moet dan echt in het project ‘duiken’ om dit op de juiste manier neer te kunnen zetten. Dit maakt het een leuke uitdaging. Daarnaast hebben grote projecten vaak een wat langere looptijd waardoor je veelvuldig contact hebt met een vast team.

The Sims in reallife

In haar functie bij Svedex vindt Jet de perfecte combinatie tussen bouwkundig bezig zijn en commercie. Ze heeft namelijk veel affiniteit met de bouw en heeft haar diploma filiaal manager behaald, waarbij commercieel inzicht en klantcontact vanzelfsprekend essentieel zijn. Beiden komt in haar huidige functie goed van pas. Als projectbegeleider Koperskeuze moet ze namelijk bouwtekeningen kunnen lezen en vertalen naar de online tool ‘Deurplus’. Tegelijkertijd heeft ze veelvuldig klantcontact en probeert ze kopersbegeleiders te ondersteunen in de verkoop van deuren. Vroeger speelde Jet vaak het computerspel ‘The Sims’ waarbij de speler complete woningen nabouwt. Haar werk vergelijkt ze enigszins met dat spel omdat ze ook bezig is met huizen in een online omgeving weer te geven, alleen nu is het op professioneel niveau. Een beetje zoals ‘The Sims’ dus, maar dan net iets anders.

Sportieve hardloopster

Jet staat haar mannetje en dat is misschien ook niet zo gek want ze komt uit een gezin met maar liefst drie jongere broertjes. Iedereen woont nog thuis in Ulft wat een gezellige maar drukke bedoeling is. Samen met haar vriend kijkt ze langzamerhand dan ook naar een plekje voor hen samen. Hardlopen is een hobby die ze sinds vorig jaar weer heeft opgepakt. Samen met vriendinnen gaat ze één keer per week hardlopen. Daarnaast loopt ze ook bij de atletiek vereniging eenmaal per week om vooral intensievere sprintstukken te trainen. Hardlopen is voor Jet een moment om haar hoofd leeg te maken. Verder vindt ze het heel erg leuk om grenzen te verleggen. Steeds een stapje verder te komen met hardlopen en de vooruitgang te zien in haar conditie en de af te kunnen leggen afstand.Jet Reijers, Projectbegeleider Koperskeuze Svedex:
“Live, laugh, love.”