Metamorfose in een handomdraai. Van vlakke deur naar mooie binnendeur met glas.

Zo nu en dan bent u er gewoon aan toe; iets nieuws in huis, nietwaar? Niet omdat iets kapot is of niet meer mooi is, maar gewoon omdat u een nieuwe frisse uitstraling wilt en geen zin meer hebt in ‘standaard’. Wist u dat u al binnen 10 minuten uw huis een ware metamorfose kunt geven? Hoe fijn zou het zijn als het verven van binnendeuren tot het verleden behoort? Het kan als u kiest voor Svedex afgelakte binnendeuren. Al onze Superlak® Stijldeuren en onze Superlak® vlakke deuren zijn namelijk al voor u afgelakt in onze fabriek met een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is.

Vervang uw vlakke binnendeur voor échte impact

Natuurlijk, u kunt nieuwe accessoires kopen of uw meubels verschuiven voor een andere uitstraling, maar een échte metamorfose zonder grote verbouwing of aanpassing kan al met nieuwe binnendeuren!  Nieuwe binnendeuren geven uw huis in een mum van tijd een nieuwe en eigentijdse uitstraling. Vervang de standaard vlakke (dichte) deur van de hal naar de woonkamer eens voor een prachtige glasdeur. Hierdoor ontstaat een totaal nieuwe look. Bovendien voelt uw woonkamer plots veel ruimer en verbindt u de twee ruimtes ook nog eens veel meer met elkaar. Dat is nog eens een verandering met impact!

Haal daglicht in huis

Door grote raampartijen, glazen ruimteverdelers en deuren met glas stroomt het daglicht binnen en creëert u rust en ruimte. Belangrijk, want  we voelen ons fijner in lichte ruimtes en we zijn er ook actiever. Een eenvoudige manier  om meer daglicht in huis te krijgen is door glasdeuren in huis te plaatsen. maken het zo veel aangenamer in huis. Het ruimtelijke effect dat u in uw huis kunt creëren met glasdeuren is iets om bij stil te staan als je aan de slag gaat met je interieur. 

Open versus privacy

Afhankelijk van uw persoonlijke stijl en je behoefte aan privacy kies u het soort glas. Er zijn namelijk tal van glassoorten  Voor ruimtes waar wat meer privacy gewenst is, kunt u kiezen voor  met satijn glas, ook wel mat glas genoemd. Dit glas is ondoorzichtig, maar laat wel licht door. Van de zit- naar de eetkamer is een deur met blank glas de sfeermaker voor een modern interieur. Bent u iets meer klassiek? Overweeg dan een deur met blank-facet glas voor maximale transparantie máár door de in facet geslepen rand ontstaat er iets meer klassieke elegantie.

In ons assortiment bieden wij de volgende glassoorten* aan:

  • Blank glas
  • Blank-facet glas;
  • Satijn glas (ook wel mat glas genoemd);
  • Gezandstraald glas met een blanke rand;
  • Glas in lood;
  • Geslepen glas 12 vlaks;
  • Satijnglas 8 vlaks.

* Al onze glassoorten bestaan uit gehard veiligheidsglas.

Binnendeuren met glas stelt u zelf samen

U wilt de uitstraling van uw binnendeuren het liefst helemaal zelf bepalen. Dat begrijpen we maar al te goed.  Daarom maken we het u zo makkelijk mogelijk. In onze Inspiratietool kunt u heel eenvoudig zien  bij welke deur u welk glas het mooist vindt. Ontdek de verschillen en het effect en stel eenvoudig uw ideale binnendeur samen!

Stel direct uw ideale deur samen

Ga naar Svedex Inspiratietool