Ga voor direct woonplezier! Onze deuren zijn kant-en-klaar

Toe aan een nieuwe binnendeur maar ziet u op tegen al het werk zoals verven, monteren van het glas en het afhangen van de deur? Dit kan namelijk een behoorlijk tijdrovend klus zijn. Gelukkig niet met de Superlak® deuren van Svedex, want wij gaan voor optimaal gemak en snel resultaat met onze kant-en-klare deuren.

Kant-en-klare deuren

Wat houdt dat dan precies in, kant-en-klare deuren? Nou dit betekent dat wij bijna al het voorwerk al voor u hebben gedaan.Van het aanbrengen van de slijt- en krasvaste Svedex Superlak®, het boren van de boringen voor paumelles/scharnieren tot het plaatsen van het slot en het glas. Dat klinkt gemakkelijk zult u denken. Nou dat is het ook. De deur is klaar om op af te hangen en te bewonderen.

Onze Superlak® is een verhaal apart. Door een uniek lakproces worden al onze stijldeuren super strak afgelakt met deze hoogwaardige lak. Deze hoogwaardige lak is en een echt pantser die er voor zorgt dat zonlicht, huidzuren en vetten geen enkele vat  krijgen op de deur. Daarnaast biedt de lak een optimale bescherming tegen stoten en krassen. Uw garantie voor jarenlang woonplezier.

Kant-en-klaar bij Svedex betekent:

  • Afgelakt met Svedex Superlak®;
  • Voorzien van alle benodigde boringen;
  • Gemonteerd slot;
  • Gemonteerd glas.

Binnendeuren met glas stelt u zelf samen

Wilt u ook direct woonplezier van uw nieuwe binnendeur? Wij hebben een veelzijdig aanbod binnendeuren. Daar zit zeker iets tussen dat bij uw stijl en smaak past.