Nooit meer verven dankzij Svedex Superlak®

Na zo’n 5 jaar zijn de meeste binnendeuren niet meer zo mooi. De deur is verkleurd en/of beschadigd. De binnendeur zelf opnieuw verven is een behoorlijke, tijdrovende klus. Schuren, ontvetten, afplakken, lakken, laten drogen en daarna nog vaak een tweede laklaag aanbrengen.

Hoe fijn zou het zijn als het verven van binnendeuren tot het verleden behoort? Het kan als u kiest voor Svedex afgelakte binnendeuren. Al onze Superlak® Stijldeuren en onze Superlak® vlakke deuren zijn namelijk al voor u afgelakt in onze fabriek met een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is.

Svedex Superlak®; een ongeëvenaarde pantser lak

Svedex Superlak® is ongekend hard. Dit komt doordat we onze lak door middel van een uniek lakprocedé op de deuren aanbrengen. Dankzij dit proces harden meerdere laklagen binnen 1 seconde uit. Hierdoor zijn onze deuren zo ongelooflijk strak voor u afgewerkt. Daarnaast krijgt de lak hierdoor ook zijn hardheid die door geen enkele andere lak te evenaren is. Dit biedt een optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Want Superlak® is nagenoeg ongevoelig voor (zon)licht en verkleurt dan ook nooit. Ook aantasting door huidzuren en vetten is uitgesloten.

Het is niet voor niets dat het icoontje van Superlak®  bestaat uit een schildpadje. Zoals een schild een pantser vormt om de schildpad, vormt onze lak een pantser om onze deuren. Daarom geven wij 10 jaar garantie op de lak! 

          

Een leefbare wereld

Wij produceren deuren op een verantwoorde manier en met oog voor het milieu. Door een energievriendelijke manier van lakken met een oplosmiddelvrije lak, vindt er sinds jaar en dag geen uitstoot plaats van oplosmiddelen.

Wittinten Svedex Superlak®

Onze Superlak® is verkrijgbaar in drie kleuren wit. Naast de standaard kleur wit genaamd Alpine wit (RAL 9010) kunt u ook kiezen voor de kleuren ‘Extra wit’ en ‘Warm wit’:

  • Alpine Wit bij benadering RAL 9010;
  • Extra Wit bij benadering NCS S 0300-N;
  • Warm wit bij benadering RAL 9001.

Extra wit is mooi te combineren met de strakke, moderne design deurmodellen. De meer ingetogen warm wit is een stijlvolle combinatie met de meer klassieke modellen.

Voordelen Svedex Superlak® op een rijtje:

  • Ongevoelig voor zonlicht;
  • Zeer duurzaam;
  • Uitermate slijt- en krasvast;
  • Milieuvriendelijk;
  • 10 jaar garantie;
  • Verkrijgbaar in verschillende wittinten.

Ontdek zelf de voordelen van Svedex Superlak®

We hebben een ruime collectie Superlak® Stijldeuren. Voor elke woonstijl en smaak hebben wij een passende binnendeur. Natuurlijk stuk voor stuk afgelakt en kant-en-klaar!